Betaling

Welke betalingsmethoden accepteert u?
Online: wij accepteren Visa, MasterCard en PayPal.

Is er omzetbelasting?
www.nlsportss.com volgt alle nationale en lokale wet- en regelgeving met betrekking tot omzetbelasting.

Wanneer wordt mijn creditcard belast?
Uw kaart wordt in rekening gebracht wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat. Wanneer een bestelling voor het eerst wordt geplaatst bij www.nlsportss.com, nemen we contact op met de bank die uw kaart heeft uitgegeven om te bevestigen dat uw creditcard een geldig nummer heeft en niet is gemeld als verloren of gestolen. Deze communicatie wordt uitgevoerd door een autorisatie voor het volledige bedrag van de bestelling in te vullen. Wanneer de autorisatie is voltooid, wordt er een wachtstand in de account geplaatst voor het bedrag van de bestelling. Zodra uw bestelling is verzonden, wordt uw kaart belast.

Wat als mijn kaart wordt geweigerd?
Neem contact op met uw geldverstrekker om dit probleem op te lossen.

Zijn mijn creditcard en persoonlijke gegevens veilig?
Absoluut! www.nlsportss.com begrijpt het belang van het veilig houden van uw persoonlijke gegevens. Wij bieden een veilige winkelervaring door u te beschermen tegen identiteitsdiefstal, virussen en creditcardfraude via een beveiligd transactieproces.
Secure Sockets Layer (SSL-technologie) ShopWSS maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) -technologie om u de veiligste en veiligste winkelervaring mogelijk te maken. SSL-technologie maakt versleuteling (versleuteling) van gevoelige informatie mogelijk tijdens uw online transacties. Alle formulieren op onze site zijn beveiligd met SSL-technologie, zodat uw persoonlijke informatie veilig en uit kwaadwillende handen blijft.