Levering

Tijd om te bezorgen

Ontvangst van internationale bestellingen duurt 4-8 werkdagen. Over het algemeen is de totale verwerkingstijd en verzending gelijk aan de totale levertijd. De verwerkingstijd varieert in het algemeen van 24 uur tot 2 dagen. Verwerkingstijd omvat het ontvangen van uw bestelling, het verzenden van informatie naar het juiste magazijn, het verpakken en verzenden van het artikel naar. Na het voltooien van de behandeling begint de expeditie. Transporttijd is de transittijd van het magazijn naar uw afleveradres.

Internationale verzending

Wij bieden expreslevering met een verzenddoos voor verzekeringen en bevestiging. Het duurt meestal 4-8 werkdagen voor levering. 24-48 overuren voor verwerkingstijd en kan tot 48 extra uren duren in het geval dat we contact moeten opnemen met de betalingsverwerker voor creditcardverificatie.

Wij zijn niet aansprakelijk voor het in rekening brengen van douanekosten in elk land. Wij rekenen volledige verzendkosten voor alle retouren en internationale handel.

* Voor pakketten die niet worden geclaimd of geretourneerd vanwege een onvolledig adres, worden de werkelijke verzendkosten van de terugbetaling afgetrokken.

* Als uw bestelling niet op tijd aankomt, kan er vertraging optreden als gevolg van de verwerking van de vergoedingen die is aangepast aan uw land. Stuur ons gerust een e-mail om u te helpen uw pakket op elk gewenst moment te vinden.

Ordertracking

Orderregistratie is beschikbaar op de pagina Mijn account of stuurt u per e-mail een trackinglink met het trackingnummer wanneer de bestelling is verzonden.
Als uw bestelling te laat verschijnt, moet u rekening houden met de volgende punten:

* De levering vindt alleen plaats op weekdagen, van maandag tot en met vrijdag.
* Van bepaalde vakanties die vervoerders niet ophalen of afleveren.
* We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor verdere assistentie.