Over ons

Bedankt voor uw aankoop van onze www.nlsportss.com.

Wij verwelkomen uw vragen, opmerkingen en suggesties om ons te helpen onze website, onze procedures, maar ook de mogelijkheid te verbeteren om onze service aan onze klanten te verbeteren. Zie onze hoofdsite met betrekking tot het bestel-, verzend-, retourbeleid, etc.

Waarom kun je onze merkwinkel niet kiezen?

Geen risico - 100% tevredenheidsgarantie:

Nieuwe staat binnen 7 dagen na aankoop voor een volledige terugbetaling van het product. Het product kan niet in gebruikte staat worden geretourneerd, tenzij het defect is door de fabrieksgarantie.

Express verzending wereldwijd:

Producten worden binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verzonden. En we leveren ze binnen een paar dagen aan uw deur. We zullen trackinginformatie leveren. U wilt producten van hoge kwaliteit uit de originele doos halen. We zullen de nieuwe gratis verzenden in het geval van verloren gaan tijdens verzending.

Bestel bij ons:

Na uw betaling, wij verzekeren uw item 100% garantie van douane-inklaring. En we zullen elke dag de status van uw bestelling volgen in onze online orderregistratie tot u het krijgt. Als u ons verzendt, reageren we binnen 24 uur online.

Laagste korting tot 30% -60% prijs:

Wij, een internetgroothandel en -handelaar van originele producten, zijn een Yahoo 5 - handelaarster en een lid van het Better Business Bureau. We sturen het artikel van de fabrikant met de juiste prijsfabrikant naar klanten in het buitenland. Dat is waarom onze producten goedkoper zijn dan de markt. Wees gerust, het is 100% authentiek.

Waarom worden we nu geen klant?

Aanmelden voor een lid duurt slechts enkele minuten. Met uw account kunt u deelnemen aan de verschillende diensten die wij aanbieden. U krijgt gratis hulp van onze verkoopvertegenwoordigers, zij zullen al uw vragen beantwoorden en u de nieuwste producten aanbevelen. Begin nu online te kopen!